Son olarak Rabia Soytürk, Bennu Yıldırımlar, Emre Kıvılcım ve Selim Bayraktar'ın başrolü paylaştığı Veda Mektubu dizisinde 'Alanur Yıldız' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, nasıl zayıfladığıyla ilgili açıklamada bulundu. 

Bir döneme damgasını vuran başrollerini Özcan Deniz ile paylaştığı    “Asmalı Konak” dizisinde canlandırdığı Bahar karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu son alarak Veda Mektubu dizisinde izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü oyuncu Yeşilçay hakkında 30 günde 17 kilo verdiği söylenmişti. Oyunculuğu yanı sıra güzelliği ile de adından söz ettiren oyuncu, hakkında çıkan iddialara açıklık getirerek, “30 günde 17 kilo verilmez” dedi.

Foşur foşur lakaplı Cem Özkök reklam yaptı, 500 bin TL ceza yedi! Foşur foşur lakaplı Cem Özkök reklam yaptı, 500 bin TL ceza yedi!

"2 yılda 15 kilo"

Yeşilçay söz konusu paylaşımında ‘’30 günde 17 kilo verilmez kızlar. 2 yılda 15 kilo. Hatta ilk aylar hiç kilo veremeyip, vazgeçmek istiyorsun. Vazgeçmezsen kilo vermeye başlıyorsun’’ ifadelerini kullandı. Fit bir görünüme kavuşan ünlü oyuncu son haliyle hayranlarının beğenisini kazandı.

Daha önce açlık orucu hakkında konuşan Nurgül, şu ifadeleri kullanmıştı: ‘’Arkadaşlar bildiğiniz aç kaldım, alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun, sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok. Biraz da dikkat ediyorsun’’