Geçtiğimiz hafta Yenicami kulübü ve Yakup Şen ile prensip anlaşması sağlayan Miracle Değirmenlik, Yakup Şen ile bugün 5 yıllık anlaşma sağlayarak oyuncuya resmi imzayı attırdı. Yenicami kulübü ve oyuncu ile masaya oturan Miracle Değirmenlik kulüp başkanı Hakan Törehan, taraflarla el sıkışarak resmi imzaları atmış oldu. Geride kalan sezonu Yenicami’de tamamlayan başarılı oyuncu Yakup Şen, yeni sezonda süper lig temsilcisi Miracle Değirmenlik takımının formasını giyecek. 

Paris 2024 Olimpiyatları'na hangi ülke kaç sporcu gönderecek? Paris 2024 Olimpiyatları'na hangi ülke kaç sporcu gönderecek?

Emirhan’dan 4 yıllık imza
Yeni sezonda iddialı kadro ile lige girmek isteyen Miracle Değirmenlik, Yenicami’nin genç oyuncusu Emirhan Çil’le anlaşma sağladı. Emirhan Çil ve kulübü ile bugün bir araya gelen Miracle Değirmenlik kulüp başkanı Hakan Törehan, Emirhan Çil ve kulübü ile anlaşma sağlayarak oyuncuya 4 yıllık imza attırdı. Miracle Değirmenlik kulüp başkanı Hakan Törehan’ın ofisinde gerçekleşen görüşme sonrasında taraflar anlaşma sağlarken, Emirhan Çil yeni sezon öncesi kendisini Miracle Değirmenlik’li yapan sözleşmeye imza attı.