Erdoğan-Özel görüşmesinde tarih belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan-Özel görüşmesinde tarih belli oldu
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 2 Mayıs Perşembe günü bir araya gelecek. Görüşme Beştepe'de gerçekleşecek. Özel, Erdoğan'la görüşmesinde, emekli maaşları, belediyelere ait borçlar, atanamayan öğretmenler, Can Atalay'ın durumu, Gezi Parkı davası, 1 Mayıs’ta Taksim'in kutlamalara kapatılması ve anayasa değişikliği ile dış politika konularını masaya getireceğini söylemişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmenin tarihi belli oldu.

İki isim 2 Mayıs'ta Beştepe'de bir araya gelecek.

Erdoğan ve Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonunda kısa bir sohbet gerçekleştirip, randevulaşmıştı.

Erdoğan-Özel görüşmesinde tarih belli oldu - 1Özel ile Erdoğan, 23 Nisan resepsiyonunda kısa bir görüşme gerçekleştirmişti.

 

ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’LA HANGİ KONULARI KONUŞACAĞINI AÇIKLADI

CHP lideri Özel, görüşmede hangi konuları masaya getireceğini anlattı.

Sözcü gazetesine konuşan Özel, emekli maaşları, belediyelere ait borçlar, atanamayan öğretmenler, Can Atalay’ın durumu, Gezi Parkı davası, 1 Mayıs’ta Taksim’in kutlamalara kapatılması ve anayasa değişikliği ile dış politikadaki durumu gündeme getireceğini söyledi.

"MEVCUT ANAYASA'YA UYULMADI"

En düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çekilmesi önerisini ileteceğini anlatan Özel, anayasa değişikliği konusu gündeme geldiğinde ise “Mevcut Anayasa’ya uyulmadı.” görüşünü savunacağını anlattı.

"VİZE SORUNU BİRLİKTE ÇÖZÜLMELİ"

“Biz Türkiye’de ana muhalefet partisiyiz ama biz yurtdışında olduğumuzda Türkiye’nin partisiyiz.” ifadelerini kullanan Özgür Özel, vize sorununun iktidar ve muhalefetin işbirliğiyle halledilmesi gerektiğini söyledi.

FİLİSTİN HASSASİYETİNİ ANLATACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Filistin konusundaki hassasiyetlerini de anlatacağını söyleyen Özgür Özel, “Filistin için dünyadaki 140 lidere mektup yazdım. Bunların 18’i cumhurbaşkanı ile başbakan. Çok yakında Filistin’e Ramallah’a gideceğim. Azerbaycan’a gideceğim.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karma evlilik mağdurlarının vatandaşlık hakkı konusunda panel yapıldıÖnceki Haber

Karma evlilik mağdurlarının vatandaşlık...

Mağusa'daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyorSonraki Haber

Mağusa'daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyl...

Facebook Yorum

Yorum Yazın