BODRUM’DA GÜZELLİK BULUŞMASI BODRUM’DA GÜZELLİK BULUŞMASI

Orhan İSMAİLOĞLU (Özel Haber)

 

Vuni Palace & Viva Casino Hotel Girne'de sahne alan Ferhat Göçer'in performansı büyük beğeni topladı.

Göçer, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sahnede KKTC ve TC bayrakları da sallayarak 'Dağ başını duman almış, Onuncu Yıl Marşı ve Memleketim' gibi şarkılar da söyledi.

 Konserin sonuna doğru elinde hem KKTC Bayrağı hemde Türkiye Cumhuriyet'ti bayrağı ile İzmir marşını gelen konuklarla hep birlikte söyledi. 

Ferhat Göçer'in ayrıca Kıbrıs şarkıları da söylemesi dikkat çekti.  Kıbrıs şarkısı Dillirga'yı da  söyleyen Göçer, konuklardan büyük beğeni topladı.

 

Kıbrıslı sanatçılara çalışmak benim için gurur verici 

Ünlü sanatçı konser sonunda sadece Kıbrıs Türk Haber Magazin Müdürü Orhan İsmailoğlu'nun soruları yanıtladı

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'ın bu yıl 50 yıl dönümü dolayısla bir şarkı hazırlığı içinde olduğunu söylerken Kıbrıslı  Yazar, Müzisyen Bülent Fevzioğlu  Aranjör Kutay Alicik ile  bir araya geldi.

Göçer " 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramın bu yıl 50. yılı Aranajör Kutay Alicik'le görüştük sonra bana Kıbrıslı yazar, ve müzisyen Bülent Fevzioğlu'nunu tanıştırdı bir beste için çalışmalara başladık Kıbrıslı sanatçı dostlarımla çalılşmak benim için gurur verici 19 Temmuz akşamı Şafak Nöbetin'de bu şarkı söylenecek" dedi 

 

 

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer Kıbırs sanatçı Bülent Fevzioğlu, Aranjör Kutay Alicik  Kıbrıs Türk Medya Magazin Müdürü Orhan İsmailoğlu,Kıbrıslı sanatçı Lale Atamtürk ve sanatçı İnci Moreket Alicik  konser sonunda bir ararya geldi.