Fransız kahin Nostradamus, ölümünden sonra bile konuşulmaya devam ediyor. 1555'te Les Propheties adıyla yayınlanan esrarengiz yazıları yüzyıllar boyunca farklı şekillerde yorumlandı ve tartışıldı. Şimdi ise bir kehaneti daha gündem oldu. Buckingham Sarayı, Kral III. Charles'ın kanser olduğunu açıkladı. Bu da akıllara Nostradamus'un 2024 kehanetlerinde bahsettiği taht değişikliğini getirdi.

PRENS HARRY KRAL MI OLUYOR?

Ünlü kahinin kehanetleri potansiyel bir kraliyet kargaşasını işaret ediyor.

Yunanistan'ı Türkiye korkusu sardı: Bu tam bir savaş ilanı Yunanistan'ı Türkiye korkusu sardı: Bu tam bir savaş ilanı

Nostradamus, zorla sürülen "Adaların Kralı" olarak bilinen bir kişiden bahsediyor.

Kehanete göre sürgün edilen bu kişinin yerini "kralın izini taşımayan" biri alacak. Bu kehanetin Kral III. Charles'ın tahttan çekilmeye zorlanması ve Prens Harry'nin tacı alması anlamına gelebileceği öne sürülüyor. Son yaşananlar göz önüne alındığında ise bu kehanetin gerçekleşme olasılığı çok yüksek.

KRAL III. CHARLES TAHTTAN İNECEK Mİ?

Birleşik Krallık Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konulmasının ardından tedavisine başlandığı açıklandı. Kral Charles’ın tedavisi süresince resmi görevlerine devam edeceği söylendi.

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Kral 3. Charles’a kanser teşhisi konulduğu açıklandı. Saray’dan yapılan açıklamada kanser türü hakkında bilgi verilmezken tedavi sürecinin başladığı belirtildi.  Kral III. Charles’ın tedavisi süresince resmi devlet görevlerine devam edeceği ifade edildi.