ÖĞRETMENDE BUNU YAPARSA

Okulun sendika temsilcisi olan KTÖS Yönetim Kurulu üyesi ve Mali Sekreteri, Milli Eğitim Bakanlığı’na greve katılmadığını iddia ettiği öğretmenlerin listesini gönderdi ve bu öğretmenlerin maaşlarından kesinti yapılmamasını istedi.

BAKANLIK DEVREDE BASIN NERDE

Durumu fark eden okul yönetimi ise Bakanlığa gönderdiği ve gerçek bilgileri içeren listede söz konusu öğretmenlerin greve katıldığını belirterek maaşlarından kesinti yapılması gerektiğini belirtti.

SENDİKA DA BUNU YAPARSA

 

DAÜ-SEM, yabancı uyruklu ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine muafiyet sınavı yapacak DAÜ-SEM, yabancı uyruklu ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine muafiyet sınavı yapacak

Böylece KTÖS Mali sekreterinin yalan beyanla sahtekarlık yaptığı ve greve çıkardığı öğretmenlerin devletten haksız maaş elde etmesini sağlamaya çalıştığı belgelenmiş oldu.

POLİS SORUŞTURMAYI DOĞRULADI BASIN SUSTU

Polis ise yaptığı soruşturmada öğretmen beyanlarına dayanarak maddi çıkar sağlamak için yalan beyanda bulunulduğu sonucuna vardı ve KTÖS yönetim kurulu üyesi ve mali işler sorumlusu olan kişiye dava okudu. Konunun “sahte evrak düzenleme” olması nedeniyle, ağır cezalık bir suç olduğu ve ağır cezada yargılanacağı ifade edildi.