Spa Master Dilek Tekin, 20 yıllık güzellik ve wellness tecrübesini markası Zei Beauty & Wellness  Bodrum’da verdiği hizmetleri anlattı. Zei Bodrum’u KKTC'ye taşımayı düşündüğünü dile getiren Dilek Tekin, markası Zei’nin hikayesini, hizmetlerini ve master olduğu Hollywood Masaj terapisini ve kişiye özel terapi ve uygulamalarda tecrübesinden bahsetti.

Zei zarafet, estetik ve inceliğin açılımı manasını taşıyor. Markamıza bu ismi koyarken, güçlü kadınlardan, dünya yönetiminde söz sahibi olan ve güçlü bir duruşu olan kadınlardan ilham aldım dedi.

Rapçi Çakal'ın kaza yaptığı araca bir de hayranı çarptı! "Mecbur yenisini alacağız" Rapçi Çakal'ın kaza yaptığı araca bir de hayranı çarptı! "Mecbur yenisini alacağız"

Esin Yum’un başarı sırrınızı paylaşırmısınız sorusuna;

başarısının sırrının cok çalışmak ve kendini geliştirmek, cesaret ve risk almaktan korkmamak olduğunu dile getiren Dilek Tekin kadınlar güçlü olursa toplum güçlü olur dedi.

Kktc sürprizlerimiz olacak. 20 yıllak tecrübem ve birikimimle yavru vatan da güzel projelere imza atmayı çok isterim dedi.