KKTC Merkez Bankası, 2023 Yılı Faaliyet Raporu’nu paylaştı... 2023 yılında 5 milyar 291 milyon TL kar etti KKTC Merkez Bankası, 2023 Yılı Faaliyet Raporu’nu paylaştı... 2023 yılında 5 milyar 291 milyon TL kar etti

Almanya'da kurulan ilk yurt dışı şirketi Corals GmbH ile de aynı hizmeti vermeye devam etmektedir. Mercedes-Benz araçlarının yedek parça ticareti ve tedariği konusunda uzmanlaşan şirket, güçlü iş ahlakı ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektördeki liderliğini sürdürmektedir.
Mercanlar Otomotiv, sadece Mercedes-Benz değil, aynı zamanda Volkswagen Grup ve BMW Grup yedek parçalarının satışını ve dağıtımını da başarıyla gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda 80 marka temsilciliği ile geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.
Dünyaya, yeniliklere ve değişime açık girişimcilik ruhuyla hayat bulan Mercanlar Otomotiv, kendi yedek parça markası CORALS ile de faaliyetlerini sürdürmektedir. CORALS markası altında sunulan ürünler, sektördeki tecrübemizin ve kalitemizin bir yansımasıdır.
Ayrıca İstanbul Anadolu yakasında 2015 yılından itibaren Mercedes-Benz Yetkili Servisi olarak hizmet veren Genç Mercanlar Otomotiv, 2017 yılında Mercanlar Grup bünyemize Genç Mercanlar Otomotiv olarak dahil edilmiştir.
Mercanlar Otomotiv’in kıymetli iş ortağı ve yetkili satıcısı MANN+HUMMEL Türkiye, Kıbrıs'ın gözde şehri Lefkoşa'da, yeni bir şube açılışında önemli bir rol üstlendi. Bu önemli etkinlik, MANN+HUMMEL Türkiye'nin sağladığı büyük destek ve katkılarla gerçekleşti.
Köklü bir geçmişi olan MANN+HUMMEL, otomotiv endüstrisi için ürettiği yenilikçi ürünlerle sektörde bir geliştirme ortağı ve orijinal ekipman üreticisi olarak öne çıkmaktadır. 2018 yılından beri Mercanlar Otomotiv'in Kıbrıs şubeleri de MANN+HUMMEL yetkili satış bayisi olmuştur. Mann Filter ve Filtron’un kaliteli ve zengin ürün yelpazesiyle daha da güçlenerek satışlarına ve hizmetlerine devam etmektedir.
Mercanlar Otomotiv'in güçlü işbirlikleri ve MANN+HUMMEL Türkiye'nin tecrübesi, Lefkoşa'da hizmet veren bu yeni şubenin açılış töreni İŞAD Başkanı Sn. Enver Mamülcü ve STK başkanları, Maliye Bakanı Sn. Özdemir Berova, Turizm ve Çevre Bakanı - Başbakan Yardımcısı Sn. Fikri Ataoğlu, Başbakan Sn. Ünal Üstel, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sn. Zorlu Töre ve Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar’ ın katılımları ile gerçekleşti. Üst düzey katılımla gerçekleşen açılış töreni, sektörün önde gelen isimlerini de bir araya getirerek, otomotiv dünyasında yeni bir dönemin başlangıcı kutlandı.