“Acemi Cadı”, “Küçük Sırlar” gibi başarılı yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Merve Boluğur, şarkı çıkarmak için kolları sıvadı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Boluğur, sosyal medyada aktif olan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu son zamanlarda özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin dünyasında gündemden düşmüyor.

Merve Boluğur, büyük aşk yaşadığı şarkıcı Murat Dalkılıç ile 24 Ağustos 2015 tarihinde evlenmiş ardından 2017 Ağustos ayında boşandı. Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra oyunculuktan uzaklaşan Merve Boluğur, Youtube yöneldi. Bir süre daha ekranlara dönmeye düşünmeyen oyuncu yönünü müzik dünyasına çevirdi.

Serdar Ortaç'la paylaşım
Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’la fotoğrafnı paylaşan Boluğur’un şarkı için stüdyoya girdiği öğrenildi. Boluğur paylaşımına, “Kral” notunu düştü.  Herhangi bir tüyo vermeyen Boluğur'un hangi şarkı için çalışma yaptığı ise merak edildi.

Yorum yağdı
Ünlü isimlerin o karesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Merve Boluğur ve Serdar Ortaç'ın bu karesine; 'Bu kadro çok iyi', 'Mentam sağlığım ektedir', 'İkonik bir fotoğraf', 'Rönesans tablosu gibi fotoğraf' gibi yorumlar yapıldı.

Merve Boluğur kaç kere evlendi?

2015–2017 yılları arasında popçu Murat Dalkılıç ile evlilik yaşayan Merve Boluğur, Temmuz 2022'de yeni bir aşka yelken açmış, sık sık 'Kocam' notunu düştüğü paylaşımlar yaptığı DJ Mert Aydın ile nikâh masasına oturmuştu. Ancak ünlü oyuncunun mutluluğu kısa sürmüştü.

Ayrılğın ardından birlikte görüntülendiler

2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı’nda dünyaevine girip, 23 Kasım'da tek celsede boşanan çift, ayrılıktan bir ay sonra Galataport’daki bir mekanda buluşmuştu. Kahve içip, sohbet eden ikilinin, basın mensuplarını görünce keyfi kaçmıştı.

Mekanın çıkış kapısına yönelen Boluğur ile Aydın, sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti. Aydın’ın aracıyla oradan uzaklaşan çift, Nişantaşı’nda başka bir yere geçmişti. İkili, sonraki günlerde de birlikte görüntülenmişti.

 

Mert Demir'in annesi Gülgün Demir'den Serenay Sarıkaya açıklaması Mert Demir'in annesi Gülgün Demir'den Serenay Sarıkaya açıklaması