Ülkemizin önde gelen şirketlerinden NorthernLAND Construction 3 binden fazla misafirin katılımı ile 20’nci yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Görkemli etkinlikte şirketin en yeni projesi Grand Sapphire Blu’nun tanıtım lansmanı da gerçekleştirildi.
NorthernLAND Construction Yönetim Kurulu Başkanı Koral Bozkurt, gecede yaptığı konuşmasında ülke ekonomisine katkılarından ötürü gurur duyduklarını söyledi. Northernland Construction Genel Müdürü Taruz Güçlüer ise projelerinin sadece bir binadan ibaret olmadığını doğa dostu yeni yaşam alanları oluşturduklarını kaydetti. 

Ülke ekonomisine yıllık 250 milyon pound gelir... 

2003 yılında 21 konut ile faaliyete geçen NorthernLAND Construction geride bıraktığı 20 yılda 2 binden fazla çalışan ve yıllık 250 milyon sterlin gelirle ülke ekonomisine çok büyük bir katkı sağlayan, sosyal sorumluluk bilinciyle binlerce gence yatırım yapan, uluslararası spor festivali düzenleyerek ülke turizmine katkı sağlayan, uluslararası ve köklü bir kuruluş haline geldi. 
NorthernLAND Construction, tanıtım lansmanı gerçekleştirilen Grand Sapphire Blu ile birlikte 7 yıldızlı yaşam vizyonunu da pekiştirdi.

NorthernLAND Construction’dan dev proje... 

NorthernLAND’ın 20’nci yılında 25. projesi olan Grand Sapphire Blu’nun da katılımıyla birlikte 7 yıldızlı yaşamın tüm ayrıcalıklarını taşıyan Grand Sapphire Resort & Residences toplam proje alanı 21 milyon 123 bin metrekare, 91 bin 134 metrekare yeşil alan, 22 bin 250 metrekare mavi alan ve 18 bin 720 metrekare sosyal aktivite alanına ulaştı. 
Grand Sapphire Blu 5 adet 29 katlı ve 10 adet 5 katlı bloklardan oluşuyor. Proje içerisinde 5 yıldızlı Otel ve Kumarhane, Süpermarket, Çocuk Kulübü, 4000 metrekare ile adanın en büyük havuzu Punta Cana, 10000+ metrekare toplam havuz alanı, Beach Pool (yapay plajlı), 27. katta Sonsuzluk Havuzu, Çok amaçlı spor alanları, Padel tenis, Açık hava sineması, Su parkı, Roof Bar, Pub, A la carte restoranlar,  Fit Plus, Organik Spa, Evcil Hayvan Parkı, Yürüyüş Yolları, Açık-Kapalı Otoparklar, Balo ve Konferans Salonu ve daha birçok tesis ve aktivite alanları yer alıyor.
Kuzey Kıbrıs’ın en popüler gayrimenkul yatırım noktalarından İskele Long Beach’te yer alan proje, yüksek yatırım getiri oranları ve emlak değeri ile aynı zamanda gayrimenkul yatırımcıları için de çok büyük avantajlar sağlıyor. 

Bozkurt: Gururluyuz... 
NorthernLAND Construction Yönetim Kurulu Başkanı Koral Bozkurt, NorthernLAND Construction olarak 20 yıldır sayısız projeye imza atmanın gururunu yaşadıklarını, on binlerce insana modern yaşam alanları kazandırdıklarını söyledi.
Gençler ve ülke için sorumluluk almayı gerektiren her noktada sosyal yardım projeleri ile var olduklarına dikkat çeken Bozkurt, “Hiç durmadan en iyisini üretmek, geleceği özenle inşa etmek ve kaliteli yaşam alanları yaratmak için çalışıyoruz. NorthernLAND olarak 20 yıldır Kıbrıs'ı coğrafi sınırlarının ötesine taşıyor, dünyaya dokunuyoruz. 5 kıtada 52'den fazla farklı ülkeden binlerce insanı, ülkemizin tüm güzellikleri ile iç içe geçmiş yüksek standartlı projelerimizle buluşturduk.  Ülkemizin kültürünü, tarihini ve doğasını tüm dünyaya tanıttık. Gururluyuz” dedi.
NorthernLAND markasının birçok sektörde yatırımları olduğunun altını çizen Koral Bozkurt spor salonlarından kiralık arabaya, otelcilikten restoran sektörüne kadar farklı alanlarda Kıbrıs Türk halkına hizmet verdiklerini söyledi.