Namık Kemal Lisesi’nde gerçekleşen ödül teslimine, Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tapınar, Kurumsal İletişim Müdürü Nil Zorlu Atai, Namık Kemal Lisesi Okul Müdürü Ahmet Billuroğlu ve yeni emekli olan Okul Müdürü Aliye Sallakoğulları, Sorumlu Müzik Öğretmeni Zühre Canatan ile ödülü kazanan öğrenciler katıldı.

Sigarayı bıraktı, ikinci baharına başladı: Artık 10 metre değil 10 km yürüyor Sigarayı bıraktı, ikinci baharına başladı: Artık 10 metre değil 10 km yürüyor

FEVZİ TAPINAR:” ÖĞRENCİLERİN YOĞUN ÇABASINI, ÇALIŞMALARINI VE YETENEKLERİNİ GÖRDÜKÇE İYİKİ TELSİM OLARAK BU İŞE BAŞ KOYMUŞUZ DİYORUZ.”
Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, ödül teslimi sırasında Namık Kemal Lisesi’ni aldıkları başarılardan dolayı tebrik etti. Tanpınar, “Yine çok güzel bir yarışmayı geride bırakırken gençlerimizin başarılarına tanık olmaktan dolayı çok mutluyuz. Öğrencilerin yoğun çabasını, çalışmalarını ve yeteneklerini gördükçe iyiki Telsim olarak bu işe baş koymuşuz diyoruz. Namık Kemal Lisesi bu yıl çok güzel bir performansa imza atarak bir çok ödülün sahibi oldu. Bundan dolayı sorumlu müzik öğretmeni Zühre hanımı ve öğrencilerimizi tekrardan tebrik eder, müzik hayatları boyunca başarılarının devamını diliyorum.” dedi. 
AHMET BİLLİROĞLU: “BİRİNCİ GELEN OKULUMUZA VERİLEN ÖDÜL İLE GENÇLERİMİZİN MÜZİĞE OLAN MOTİVASYONUNA BÜYÜK BİR KATKI SAĞLANMIŞTIR.”
Namık Kemal Lisesi Okul Müdürü Ahmet Billiroğlu, “Telsim'in böyle büyük bir organizasyonu düzenleyerek ülke gençliğinin gelişimine, kültüre ve sanata sunduğu katkı biz okul yöneticilerini çok memnun ediyor. Ayrıca birinci gelen okulumuza verilen ödül ile gençlerimizin müziğe olan motivasyonuna büyük bir katkı sağlanmıştır. Bu nedenle çok teşekkür ederiz.” dedi.

ZÜHRE CANATAN:” BU YIL YİNE BU GURURU VE MUTLULUĞU YAŞADIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ.”
Sorumlu Müzik Öğretmeni Zühre Canatan, Telsim'e bu yarışmayı düzenleyip yüzlerce ögrenciyi müzikle uğraşmaya teşvik ettikleri için bir müzik öğretmeni olarak teşekkürleri aktardı. Canatan, “Bu yarışma KKTC'de yapılan lise öğrencilerine yönelik en büyük organizasyondur. Namık Kemal Lisesi 2013'te yarışmanın ilk yılında da birinci olmuştur. Bu yıl yine bu gururu ve mutluluğu yaşadığımız için çok mutluyuz. İhtiyacımız olan bateri setini bize teslim eden Telsim yetkililerine, Fevzi Tanpınar'a ve Nil Zorlu Atai'ye çok teşekkür ederiz.” dedi.