Veteriner Dairesi Müdürlüğü Halk Sağlığı Birimi'nin denetimleri sürüyor Veteriner Dairesi Müdürlüğü Halk Sağlığı Birimi'nin denetimleri sürüyor

Tunç “Kıbrıs Pazarını dünyaya açmaya geldik”
M.M.T Tunç Group İnşaat’tan direktörü Abdulkadir Tunç Kıbrıs Türk Medya’yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Tunç, grup olarak Türkiye’de önemli yatırımları olduğunu ve çok yakın bir zamanda KKTC’de de yatırıma başlayacaklarını müjdesini paylaştı.
Başta Alanya olmak üzere pek çok yerde büyük projelere imza atan M.M.T Tunç Group İnşaat çok yakında KKTC büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor.
M.M.T Tunç Group İnşaat’tan direktörü Abdulkadir Tunç Kıbrıs Türk Medya’yı ziyaret etti sırasında çok yakında Girne ofislerinin açılacağını ve KKTC’de büyük yatırım yapacaklarını anlattı.

Tunç, şuan müşteri portföyümüzün büyük bir kısmını yabancılar oluşturuyor. Bu vesile ile Kıbrıs pazarını yabancılara açmak için uğraş vereceğiz” dedi.

Türk Dünyası Devletleri ile iyi ilişkiler içinde olduklarını anlatan Tunç “çok yakın zamanda bu ilişkileri çok üst seviyelere getireceğiz” dedi.
Kıbrıs Türk Medya Genel Yayın Yönetmeni Alihan Pehlivan’da ülkenin önünün açılması için büyük yatırımcılara ihtiyaç olduğunu vurguladı ve yatırımcıların önündeki engellerin kaldırılması çağrısını yeniledi.
Ziyaret sonunda M.M.T Tunç Group İnşaat’tan direktörü Abdulkadir Tunç Kıbrıs Türk Medya Genel Yayın Yönetmeni Alihan Pehlivan’a hediyeler sundu.