Ülkede günden güne artan uyuşturucu trafiğine polisin yetersiz kadrosuna rağmen göz dolduran operasyonları devam ediyor. 

ZEHİR TACİRLERİ POLİSTEN KAÇAMADI  

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince Girne Narlı Sokakta çilingir  operasyonunda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirilirken  olayla ilgili olarak  Nurcan Durak, Ali Zorba, Damla Su Artaç ve Mertcan Erbaş  gözaltına alınırken  uyuşturucu müşterilerinin de listesine ulaşılırken olayla ilgili çok sayıda kişinin de arandığı öğrenildi.   

POLİSTEN GÖZ DOLDURAN OPERASYON! 

Girne merkezde Hacı Ali Sitesi 4. Yapılan  operasyonda  102 adet beyaz renk naylona sarılı yaklaşık 102 gram ağırlığında kokain 3 adet saklama kabı içerisinde satışa hazır vaziyette ayrı ayrı 718 adet alüminyum folyoya sarılı yaklaşık 718 gram hintkeneviri 2 adet hassas terazi ve uyuşturucu paketlemede kullanılan cihazlar ele geçirildi . 

HER YERDEN UYUŞTURUCU FIŞKIRIYOR  

Ayrıca aynı olayla ilgili olarak 

bir kilo hintkeneviri, 140 gram kokain olarak Girne’de bir konumlardan aldığını ve aranan şahsın yönlendirmesi ile belirli konumlara bıraktığını belirlediklerini açıkladı. Polis, ayrıca zanlının Ocak 2023- Eylül 2023 tarihleri arasında birçok kez ayni şekilde Kokain ve Hint Keneviri alıp konumlara bıraktığını tespit ettiklerini belirtti. 

Zanlılar soruşturma maksatlı 8 gün poliste tutuklu kalacak