KITSAB, EMITT’de temsil edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KITSAB, EMITT’de temsil edildi
Abone ol
Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB), İstanbul’da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) temsil ediliyor.

Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB), İstanbul’da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) temsil ediliyor. Fuar’da yer alan Kuzey Kıbrıs standında yerini alan KITSAB yetkilileri Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) yöneticileri ile de bir görüşme yaptı.

KKTC Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun da katıldığı TÜRSAB-KITSAB buluşmasında, KKTC turizm potansiyelini Türkiye pazarında tanıtmak amacıyla iki birlik tarafından sürdürülen çalışmaların son durumu değerlendirildi.

EMITT çerçevesinde düzenlenen çalışmalara katılmak üzere İstanbul’da bulunan KITSAB Asbaşkanı Oğuz Akançay ise, fuardaki faaliyetlerinin çok verimli geçtiğini, bu yıl Türkiye’den gerçekleşecek turist akışında gözle görülür bir iyileşme beklediklerini açıkladı. Akançay, “Türkiye bizim öncelikli turizm pazarımızdır. Bu yıl pandemi öncesinin rakamlarını yakalayacağımızı düşünüyoruz. Gelecek yıldan itibaren de yükselişe geçeceğiz. Bu nedenle turizm ürününü çeşitlendirmeye ve farklı işletmelerimizin bu potansiyelden daha çok yararlanmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımıza destek veren bakanımız Sayın Ataoğlu’na, TÜRSAB Başkanı Sayın Bağlıkaya’ya ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederiz” diye konuştu. KITSAB Asbaşkanı Oğuz Akançay, Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu ile Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy arasında gerçekleşen toplantıda da hazır bulundu.

KITSAB, EMITT’te açtığı stant ile de KKTC turizminin tanıtımına katkıda bulunuyor.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında bulunuyor. Etkinlik her yıl 40.000’e yakın sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen tüketicileri ağırlıyor.

26’ncı kez düzenlenen EMITT, Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türk Hava Yolları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından destekleniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“1. Dr. Küçük ve Halkın Sesi Çalıştayı” KTTO Konferans Salonu’nda düzenlendiÖnceki Haber

“1. Dr. Küçük ve Halkın Sesi Çalıştayı”...

“Zor Zamanlarda Psikolojik Dayanıklılık” çalışması düzenlendiSonraki Haber

“Zor Zamanlarda Psikolojik Dayanıklılık”...

Facebook Yorum

Yorum Yazın