“Yazıktır günahtır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Yazıktır günahtır”
Abone ol
İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Muhammet Yaşarata, “KKTC turizminden artık umutlarımızı şimdilik kaybettik” ifadelerini kullanarak, yetkilileri ve siyasileri yeterli tanıtım yapmadıkları için eleştirdi.

KKTC turizminin potansiyeline rağmen tanıtımının yapılmadığını belirten İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Muhammet Yaşarata, “KKTC’li yöneticiler oraya buraya gideceğine Malta’ya, Güney Kıbrıs’a baksınlar. Yazıktır günahtır” dedi.

Muhammet Yaşarata paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Malta ziyaretimiz çok verimli geçti. Paradise & Premier olarak inşallah MaltaParaidse.com ve MaltaPremier.com olarak tatil satışlarımıza başladık.

KKTC turizminden artık Umutlarımızı şimdilik kaybettik. Şimdilik diyorum. Çünkü, ülkemize çok güzel otel yatırımları yapıldı.  Çok güzel restoranlarımız var.  Çok güzel tarihi eserlerimiz var.  Sadece maalesef çok kötü bir turizm Devlet yönetim şeklimizden dolayı, birçok ülkenin turizmi yükselişte iken, bizimkisi aşağıya doğru çakılmaya devam ediyor.  

Bir ülke düşünün ki siyasi olarak tanınmamış, ama kendisin tanıtmak için de hiç çaba harcamıyor! İşte burası bizim ülkemizin KKTC turizm Devlet yöneticileri. Malta, Malta Turizm Örgütü ile yönetiliyor. Bu kuruluş Devletin öncülüğü ile oluşturuldu. Şimdi tüm Devlet ve Özel sektör, Malta’yı tanıtmak için her türkü tanıtı ve reklam kampanyaları yapıyorlar!

Dünyanın tüm ünlü influencerlerin davet ediyorlar! Tur operatörleri ile ortak reklam kampanyası yapıyorlar! Tanıtım için yaptıkları saymakla bitmez. Bizim Turizm Devlet yöneticileri ise oraya buraya gideceğine Malta ya gidip bir baksınlar! Yanımızdaki Güney Kıbrıs turizmi nasıl başarılı yönetiyorlar baksınlar.

Güzelim muhteşem Kuzey Kıbrıs’ımızın en kadar büyük bir turizm potansiyeli var ki, siyasi tanımamışlığı kıracağımız tek sektörler Turizm ve Üniversitelerimiz! Neden Tanıtım yapmıyoruz? Yazıktır günahtır…

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu’nda kahvaltılı etkinlik düzenlendiÖnceki Haber

Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu’nda kahval...

Rumca ManşetlerSonraki Haber

Rumca Manşetler

Facebook Yorum

Yorum Yazın